• Iba online
  • -50,00 €

Muscle Metabolix BPC-157 ACFT PEPTIDE 60 kapslí

Svalový metabolix ACFT Advanced Combat Fitness Training je nový doplnok založený na troch silných zložkách: peptid BPC-157 vo vysokej dávke 1000 mcg, NAD a PAR-Delta. Doplnok so silne regeneračným účinkom, bohatý na pokročilý peptid, enzým dlhovekosti nikotínamid ribozidchlorid a agonista receptora Par Delta je jedinečnou zmesou, ktorá zvyšuje športový výkon.
139,00 €
89,00 € Ušetríte 50,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Svalový metabolix ACFT Advanced Combat Fitness Training je nový doplnok založený na troch silných zložkách: peptid BPC-157 vo vysokej dávke 1000 mcg, NAD a PAR-Delta. Doplnok so silne regeneračným účinkom, bohatý na pokročilý peptid, enzým dlhovekosti nikotínamid ribozidchlorid a agonista receptora Par Delta je jedinečnou zmesou, ktorá zvyšuje športový výkon.

BPC-157 má pre telo široké výhody, od schopnosti rýchlo sa zotaviť po zranení, znížiť únavu centrálneho nervového systému v dôsledku intenzívneho cvičenia a udržať vysoký anabolický stav po tréningu.

Zložka ovplyvňuje aktivitu neurotransmiterov, ako je serotonín a dopamín. Prispieva k zníženiu depresie a zlepšuje náladu počas dňa. Športovci ocenia jeho účinok zvýšením produkcie oxidu dusnatého (NO), ktorý znižuje krvný tlak, zvyšuje pocit svalovej pumpy a pomáha znižovať účinky vysokých hladín draslíka v tele. Početné štúdie s použitím BPC-157 ukázali, že peptidy majú významný ochranný účinok na gastrointestinálny trakt, ako aj na žalúdok. Peptidy BPC-157 poskytujú množstvo výhod pri liečbe žalúdočných vredov, zápalov a zrýchleného hojenia kostí a kĺbov.

 Zložka BPC-157 zvyšuje expresiu génov zodpovedných za cytokíny, tvorbu kolagénu a produkciu rastových faktorov. Ovplyvňuje regeneráciu čriev, čo je veľmi užitočné pri črevnom zápale. Prípravok dokonale urýchľuje regeneračný proces, prispieva k budovaniu svalovej hmoty a pomáha znižovať hladinu tukového tkaniva. Doplnok zvyšuje oxidáciu mastných kyselín v bruchu a zvyšuje expresiu génov podieľajúcich sa na tukovom katabolizme.

 Výhody používania ACFT sú viditeľné v relatívne krátkom čase, asi 2 až 3 týždne po začatí používania. Odporúčame ho používať 6 až 12 týždňov.

Zrýchlené budovanie svalov a celkové zdravie a kondícia sú viditeľné.

Zlepšenie pamäti, kognitívnych funkcií,

Ochrana pred poškodením mozgu vyvolaným liekmi,

Ovplyvňuje zníženie hladiny tukového tkaniva a urýchľuje redukciu,

Urýchľuje budovanie svalovej hmoty,

Obracia úroveň tolerancie voči opiátom,

Ochrana pred žalúdočnými vredmi,

Zvyšuje vitalitu tela,

Silný protizápalový účinok,

Urýchľuje regeneráciu svalového tkaniva,

Komplex ochrany tela peptid BPC-157 - zmes peptidov pozostávajúcich z 15 aminokyselín. Najvyššia dávka na trhu je 1000mcg! Syntetický peptid má analgetický účinok, znižuje bolesť pri poškodení svalov a účinne zvyšuje prietok krvi poškodených tkanív. Je vynikajúcou podporou pri ochoreniach kostí a kĺbov a má protizápalové vlastnosti. Zmes peptidov môže ovplyvniť regeneráciu poškodených orgánov a jej použitie môže tiež zlepšiť pamäť a kognitívne schopnosti.

Nikotínamid ribozidchlorid - NAD urýchľuje reakcie, ktoré prispievajú k správnemu energetickému metabolizmu. NAD je dôležitý bunkový zdroj, ktorý podporuje mnoho základných telesných funkcií. Vysoké hladiny NAD aktivujú sirtuínové proteíny (SIR1 a SIR2). Mimoriadne dôležité proteíny zaručujú udržanie stabilnej hladiny chromozómov. Proteíny SIR určujú, ako sa naše telo správa a ako reaguje na podnety: fyzickú námahu alebo stresové faktory.

Peroxizóm Delta Agonist - je jedným z najbezpečnejších a najsilnejších agonistov PPAR-Delta. PAR-Delta je regulátor metabolizmu lipidov, indukuje oxidáciu mastných kyselín PGC-1alpha. Jednoducho povedané, mení energetické preferencie tela z glukózy na lipidy. Aktivácia PPAR-Delta potláča používanie glukózy v tele v prospech lipidov. Účinkom takejto aktivity je maximalizácia odbúravania tukov a zlepšenie vytrvalosti a aeróbneho výkonu. Okrem toho je aktivácia PPAR-Delta spojená so zvýšenou regeneráciou kostrových svalov, zlepšením inzulínovej rezistencie, znížením koncentrácie glukózy a znížením triglyceridov.

Dávkovanie ACFT:

1-2 kapsuly 1 hodinu pred tréningom.

Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward