• Iba online
  • -30,00 €
  • novinka

Hi-Tech Deca Durabolin 30 caps

Hi-Tech Deca Durabolin 30 caps je silný prohormón pre hmotnosť, ktorý je ideálny ako náhrada za populárny "deka". Používanie HTP Deca Durabolin môže priniesť množstvo výhod tým, ktorí trénujú a starajú sa o svoje telo. Tu sú niektoré z najdôležitejších účinkov, ktoré možno dosiahnuť s touto zlúčeninou:Zvýšenie svalovej hmoty: 19-NorAndrost-4-ene-3b-ol, 17-one Decanoate môže podporiť proces budovania svalovej hmoty prostredníctvom anabolickej stimulácie.Zvýšte silu a vytrvalosť: Táto zlúčenina môže pomôcť zvýšiť silu a vytrvalosť, čo je dôležité pre tých, ktorí sa zaoberajú silovými športmi a inými fyzicky náročnými športmi.

101,00 €
71,00 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

HTP Deca Durabolin 30 caps prohormón pre hmotnosť

HTP Deca Durabolin 30 caps je silný prohormón pre hmotnosť, ktorý je ideálny ako náhrada za populárny "deka". Používanie HTP Deca Durabolin môže priniesť množstvo výhod tým, ktorí trénujú a starajú sa o svoje telo. Tu sú niektoré z najdôležitejších účinkov, ktoré možno dosiahnuť s touto zlúčeninou:

Zvýšenie svalovej hmoty: 19-NorAndrost-4-ene-3b-ol, 17-one Decanoate môže podporiť proces budovania svalovej hmoty prostredníctvom anabolickej stimulácie.

Zvýšte silu a vytrvalosť: Táto zlúčenina môže pomôcť zvýšiť silu a vytrvalosť, čo je dôležité pre tých, ktorí sa zaoberajú silovými športmi a inými fyzicky náročnými športmi.

Urýchlite regeneráciu: 19-NorAndrost-4-ene-3b-ol, 17-one Decanoate môže pomôcť pri regenerácii svalov po intenzívnom tréningu. Vďaka tejto zlúčenine sa telo môže rýchlejšie zotaviť, čo umožňuje efektívnejšie tréningy a znižuje riziko zranenia.

Vylepšený výkon: Použitie 19-NorAndrost-4-ene-3b-ol, 17-one Decanoate môže pomôcť zlepšiť výkon tela. To vám umožní podávať lepšie výkony v tréningu a pretekoch.

HTP Deca Durabolin je:

  • Silný anabolický účinok,
  • Podporuje rast čistej svalovej hmoty,
  • zlepšená pohoda,
  • Rýchlejšie zotavenie,
  • Rýchlejšie výsledky!

Zloženie HTP Deca Durabolin:

1 porcia, 1 kapsula:

19-NorAndrost-4-én-3b-ol, 17-ón dekanoát - 200 mg - je syntetická chemická zlúčenina patriaca do skupiny prohormónov. Je podobný prirodzene sa vyskytujúcemu hormónu testosterónu a môže ovplyvniť anabolické procesy v tele. V praxi to znamená, že 19-NorAndrost-4-ene-3b-ol, 17-one Decanoate môže pomôcť budovať svalovú hmotu, zvýšiť silu a vytrvalosť a urýchliť regeneráciu po intenzívnom tréningu. Ako naznačuje nasledujúca štúdia https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11708699/, doplnok spôsobuje zvýšenie hladín nortestosterónu v moči, čo naznačuje, že robí svoju prácu pri zvyšovaní anabolických hormónov. Jednoducho povedané, funguje to!

Po ukončení cyklu odporúčame použiť produkt PCT. https://bodyshock.pro/en/producers/search.php?text=PCT

Dávkovanie čiapok HTP Deca Durabolin 30:

1 porcia, 1 kapsula denne.

Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

MHP Up Your Mass 2135g MHP Up Your Mass 2135g
  • Iba online
  • -30,00 €

MHP Up Your Mass 2135g

Cena 29,99 € Bežná cena 59,99 € -30,00 €
arrow_upward