• Iba online
  • -30,00 €

Sport Medica TB 30 caps peptide

Sport Medica TB-500 30 caps je silný peptid, ktorý urýchľuje regeneráciu, znižuje zápaly a je ideálny na boj proti zraneniam. Peptid TB-500, vedľa BPC-157, je najobľúbenejším produktom tohto typu. V športových doplnkoch sa peptidy čoraz častejšie nachádzajú ako súčasť stravy trénujúcich ľudí. Tieto špecializované proteínové štruktúry nám umožňujú vyvolať mnoho pozitívnych zmien v našom tele, ktoré majú za následok okamžité účinky.
79,00 €
49,00 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Peptid Sport Medica TB-500 30 caps, ktorý urýchľuje regeneráciu

Sport Medica TB-500 30 caps je silný peptid, ktorý urýchľuje regeneráciu, znižuje zápaly a je ideálny na boj proti zraneniam. Peptid TB-500, vedľa BPC-157, je najobľúbenejším produktom tohto typu. V športových doplnkoch sa peptidy čoraz častejšie nachádzajú ako súčasť stravy trénujúcich ľudí. Tieto špecializované proteínové štruktúry nám umožňujú vyvolať mnoho pozitívnych zmien v našom tele, ktoré majú za následok okamžité účinky.

Sport Medica TB-500 30 caps je:

  • Regeneračný peptid
  • Dva typy TB-500 v 1 porcii
  • Rýchlejšie zotavenie zo zranenia
  • Zníženie zápalu
  • Zvýšená rýchlosť hojenia tkanív

Peptid TB-500 dokonale dopĺňa svoje pôsobenie s BPC-157!

Čo je TB-500?

TB-500, tiež známy ako Thymosin Beta-4, je syntetická verzia prirodzene sa vyskytujúceho peptidu nachádzajúceho sa vo všetkých ľudských a živočíšnych bunkách. Tento peptid hrá dôležitú úlohu pri regenerácii buniek, hojení rán a znižovaní zápalu. Napodobňovaním účinkov látky Thymosin Beta-4 pomáha TB-500 urýchliť proces hojenia a zlepšiť čas zotavenia u športovcov a ľudí zotavujúcich sa zo zranení.

Úloha látky Thymosin Beta-4 v tele

Thymosin Beta-4 je peptid, ktorý významne prispieva k rôznym fyziologickým procesom v tele. Viaže sa na aktín, proteín, ktorý tvorí súčasť bunkovej štruktúry, a podporuje migráciu a rast buniek. Táto akcia je kľúčom k oprave poškodeného tkaniva a zníženiu zápalu, vďaka čomu je Thymosin Beta-4 základnou zložkou regenerácie a hojenia.

Zrýchlené hojenie rán

Jednou z hlavných výhod TB-500 je jeho schopnosť urýchliť hojenie rán. Tento peptid podporuje rast nových krvných ciev a svalového tkaniva, ktoré sú rozhodujúce pre opravu poškodených tkanív. Športovci, ktorí utrpeli zranenia, môžu ťažiť z regeneračných vlastností TB-500, čo zaisťuje kratšiu dobu zotavenia.

Zníženie zápalu

Zápal je prirodzenou reakciou na zranenie, ale nadmerný zápal môže oddialiť hojenie. TB-500 pomáha znižovať zápal, čo umožňuje efektívnejší proces regenerácie. Moduluje zápalovú reakciu tela a zabezpečuje, aby proces hojenia nebol brzdený.

Zvýšená elasticita tkanív

Je známe, že TB-500 zlepšuje elasticitu spojivových tkanív. To je výhodné najmä pre športovcov, ktorí potrebujú vysokú mobilitu a flexibilitu vo svojich športoch. Zvýšená flexibilita môže tiež zabrániť zraneniam, čo prispieva k celkovému lepšiemu výkonu.

Skrátená doba zotavenia

Pre športovcov môže čas potrebný na zotavenie sa z intenzívneho cvičenia alebo zranenia ovplyvniť ich tréningový plán a výkon. TB-500 pomáha skrátiť čas zotavenia, čo umožňuje športovcom rýchlejšie sa vrátiť k svojej rutine so zlepšenou imunitou.

Dávkovanie TB-500 a kombinácia s inými peptidmi

Aby sa maximalizovali výhody TB-500, často sa používa v cykloch. Typický cyklus môže trvať 4-6 týždňov, po ktorom nasleduje prestávka. Okrem toho môže byť TB-500 kombinovaný s inými peptidmi alebo doplnkami, aby sa zvýšila jeho účinnosť. Napríklad kombinácia s BPC-157, ďalším regeneračným peptidom, môže vyvolať synergické účinky.

Sport Medica TB-500 30 caps zloženie:

1 porcia, 1 kapsula

Thymosin-ẞ4 (Ac-SDKP) - 625 mcg - je peptid, ktorý hrá kľúčovú úlohu pri regenerácii tkanív a liečbe poranení. Účinkuje tak, že stimuluje angiogenézu, čo je proces vytvárania nových krvných ciev, ktorý je nevyhnutný pre účinné dodávanie kyslíka a živín do poškodených tkanív. Thymosin-ẞ4 tiež podporuje migráciu buniek, ktorá urýchľuje hojenie rán a znižuje zápal. Vďaka svojim antiapoptotickým vlastnostiam chráni bunky pred predčasnou smrťou, ktorá je rozhodujúca pre udržanie zdravia tkanív počas rekonvalescencie. Okrem toho Thymosin-ẞ4 ovplyvňuje množenie kmeňových buniek, čo zvyšuje schopnosť tela regenerovať. Použitie tohto peptidu v suplementácii môže výrazne skrátiť čas zotavenia po úrazoch, najmä v prípadoch poranenia svalov, šliach a väzov. Okrem toho má Thymosin-ẞ4 protizápalové vlastnosti, čo je mimoriadne dôležité pri znižovaní opuchu a bolesti spojenej so zraneniami.

Thymosin-ẞ4 (Ac-LKKTETQ) - 625 mcg - je fragment peptidu tymozín-ẞ4, ktorý má silné regeneračné a protizápalové vlastnosti. Tento peptid je obzvlášť účinný pri stimulácii opravy mäkkých tkanív, ako sú svaly, šľachy a väzy, čo z neho robí mimoriadne cennú zložku doplnkov pre fyzicky aktívnych ľudí a športovcov. Thymosin-ẞ4 (Ac-LKKTETQ) podporuje procesy angiogenézy, ktoré podporujú lepšie prekrvenie poškodených oblastí, a tým rýchlejšie dodávanie základných živín a kyslíka. Tento peptid tiež funguje moduláciou zápalových buniek, čo umožňuje zníženie zápalu a urýchlenie procesu hojenia. Vďaka svojim antifibrotickým vlastnostiam Thymosin-ẞ4 (Ac-LKKTETQ) zabraňuje nadmernej tvorbe jaziev, čo je dôležité pre udržanie plnej funkčnosti tkanív po poraneniach. Pravidelná suplementácia týmto peptidom môže významne zlepšiť výsledky rehabilitácie, znížiť riziko komplikácií a recidívy zranení.

Sport Medica TB-500 30 caps dávkovanie:

1 porcia, 1 kapsula nalačno.

Sport Medica
Nový produkt
10 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward