• Iba online
  • -10,00 €

Glaxon Super Shrooms 60caps

Glaxon Super Shrooms 60caps.Supershrooms® nie je len jedna huba, je to starostlivo vytvorená zmes plodníc a mycélia, nadzemných hrdinov a ich skrytej podzemnej siete. To zaisťuje, že budete naplno využívať výhody týchto silných húb, od beta-glukánov na posilnenie imunity až po kúzlo Reishi v boji proti stresu a silu Cordycepsu zvyšujúcu výkonnosť.Neuspokojte sa s priemernou obranou. Vyberte si Supershrooms®, svoje úplne prírodné, organické brnenie pre prosperujúci imunitný systém a živú pohodu. Prijmite silu húb a vkročte do svojho najzdravšieho a najenergickejšieho ja.
39,99 €
29,99 € Ušetríte 10,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Glaxon Super Shrooms 60caps.Supershrooms® nie je len jedna huba, je to starostlivo vytvorená zmes plodníc a mycélia, nadzemných hrdinov a ich skrytej podzemnej siete. To zaisťuje, že budete naplno využívať výhody týchto silných húb, od beta-glukánov na posilnenie imunity až po kúzlo Reishi v boji proti stresu a silu Cordycepsu zvyšujúcu výkonnosť.

Neuspokojte sa s priemernou obranou. Vyberte si Supershrooms®, svoje úplne prírodné, organické brnenie pre prosperujúci imunitný systém a živú pohodu. Prijmite silu húb a vkročte do svojho najzdravšieho a najenergickejšieho ja.

Tu je dôvod, prečo si SuperShrooms® zaslúži miesto vo vašej každodennej rutine:

  • Jedinečná zmes adaptogénnych húb SuperShrooms®, ako sú Lion's Mane a Reishi, aktivuje prirodzené obranné mechanizmy vášho tela. Predstavte si to ako armádny výcvikový tábor pre vaše imunitné bunky, vďaka ktorému sú inteligentnejšie a efektívnejšie pri rozpoznávaní a boji proti útočníkom, ako sú vírusy a baktérie. Rozlúčte sa s neustálym smrkaním a pozdravte silné, odolné ja.
  • Huby ako Cordyceps a Chaga nie sú len lahodnou polevou na luxusnú pizzu. Sú to prirodzené posilňovače výkonu! SuperShrooms®, nabitý beta-glukánmi a ďalšími silnými zlúčeninami, pomáha optimalizovať využitie kyslíka, zvyšovať hladinu energie a zvyšovať vašu výdrž. Tlačte tvrdšie, trénujte dlhšie a rýchlejšie sa zotavujte s týmto prírodným palivom pre váš tréningový motor.

SuperShrooms® nie je len o boji proti zlým veciam. Ide o aktívnu podporu dobrého zdravia. Rozmanitá zmes húb poskytuje bohatý zdroj antioxidantov, vitamínov a minerálov, ktoré podporujú celkovú pohodu.

SuperShrooms® nie je poník s jedným trikom. Každá huba prináša na stôl svoje jedinečné výhody:

  • Levia hriva: Podporuje kognitívne funkcie, sústredenie a zdravie nervov.
  • Reishi: Podporuje relaxáciu, znižuje stres a posilňuje imunitný systém.
  • Cordyceps: Zvyšuje hladinu energie, vytrvalosť a športový výkon.
  • Shiitake: Bohaté na vitamíny skupiny B a minerály, ktoré podporujú celkové zdravie a pohodu.

Tieto huby a MitoPrime™ Ergothioneine spolu vytvárajú synergickú silu:

  • Posilnený imunitný systém: Bojujte proti chorobám a zostaňte zdraví vďaka zlepšenému rozpoznávaniu a eliminácii patogénov.
  • Vylepšené zdravie buniek: Podporte vnútorné čistenie a regeneráciu pomocou zlepšeného rozpoznávania poškodených buniek.

Supershrooms® sa môžu užívať až 4 kapsuly denne, ale naše odporúčanie je aspoň jedna až dve kapsuly. Skutočný čas dávkovania nie je nijako zvlášť dôležitý, ale dôležitý je dôslednosť dávkovania - preto odporúčame, aby ste tento produkt užívali každý deň v rovnakú dennú dobu, ako ho užívate.

PRÉMIOVÉ INGREDIENCIE PRE PREUKÁZANÉ VÝSLEDKY

VEDA ZA VZORCOM

Supershrooms® je 100% organická zmes húb pestovaná v USA, ktorá obsahuje 7 adaptogénnych druhov húb. Teraz je zahrnutý MitoPrime®, nová antioxidačná zlúčenina s hubovým pôvodom, ktorá môže pomôcť v boji proti voľným radikálom a reaktívnym formám kyslíka.* So širokou škálou aplikácií od imunity až po vytrvalosť je Supershrooms® adaptogénna zmes húb, ktorá prekonáva ostatné!

Ingredients

Glaxon SuperShroom 60 Capsules

Serving Size: 2 Capsules
Servings Per Container: 30
Amount Per Serving %DV**
Supershroom™ 1200mg **
Maitake Mushroom, Cordyceps Militaris, Reishi Mushroom (Ganoderma lucidum), King Trumpet Mushroom (Pleurotus eryngii), Shiitake Mushroom (Lentinula edodes), Lion’s Mane Mushroom (Hericium erinaceus), Turkey Tail Mushroom (Trametes versicolor)
**Daily Value (DV) not established

Directions

Supershroom can be taken up to 4 capsules daily, but our recommendation is at least one-two capsule serving. Servings should be taken at the same time each day.

Glaxon
Nový produkt
4 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward