• Iba online
  • -40,00 €
  • novinka

HYDRAPHARM Adamantine Pro 180 Caps

HYDRAPHARM Adamantine Pro 180 Caps.Adamantine Pro je váš kľúč k odomknutiu bezkonkurenčného rastu svalov, sily a regenerácie. S pokročilými zložkami, ako je cyklodextrín-turkesterón, kyselina fosfatidová, kokryštály epikatechínu a cyklodextrín-laxogenín, je tento špičkový doplnok určený pre tých, ktorí sa snažia dosiahnuť špičkový výkon, nárast svalovej hmoty alebo podporu regenerácie.Adamantine Pro je možné použiť kedykoľvek, keď sa snažíte zlepšiť svoju schopnosť podávať výkony a zotavovať sa rýchlejšie, takže nezáleží na tom, či držíte diétu, objem alebo si jednoducho udržiavate telesnú hmotnosť a zároveň sa snažíte zlepšiť svoj výkon. Tiež nepotrebuje cyklistiku, takže je to skvelá voľba pre tých, ktorí hľadajú stabilný a dlhodobý pokrok.
129,99 €
89,99 € Ušetríte 40,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

HYDRAPHARM Adamantine Pro 180 Caps Muscle Builder ft Cyklodextrín Turkesterón & Laxogenin, Super Epicatechin & PA.Adamantine Pro je váš kľúč k odomknutiu bezkonkurenčného rastu svalov, sily a regenerácie. S pokročilými zložkami, ako je cyklodextrín-turkesterón, kyselina fosfatidová, kokryštály epikatechínu a cyklodextrín-laxogenín, je tento špičkový doplnok určený pre tých, ktorí sa snažia dosiahnuť špičkový výkon, nárast svalovej hmoty alebo podporu regenerácie.
Adamantine Pro je možné použiť kedykoľvek, keď sa snažíte zlepšiť svoju schopnosť podávať výkony a zotavovať sa rýchlejšie, takže nezáleží na tom, či držíte diétu, objem alebo si jednoducho udržiavate telesnú hmotnosť a zároveň sa snažíte zlepšiť svoj výkon. Tiež nepotrebuje cyklistiku, takže je to skvelá voľba pre tých, ktorí hľadajú stabilný a dlhodobý pokrok.
Adamantine Pro je šitý na mieru pre mužov a ženy, ktorí hľadajú pokročilý prírodný svalový zosilňovač. Športovci, kulturisti a fitness nadšenci, ktorí chcú optimalizovať rast svalov, prírastky sily a regeneráciu, budú mať z tohto produktu obrovský úžitok. Je tiež ideálny pre tých, ktorí sa snažia vytvarovať čistú svalovú hmotu a zároveň minimalizovať únavu a zvýšiť vytrvalosť.

4 buditeľov svalov v jednom produkte

Produkty Hydrapharm sú známe svojou inováciou a obrovskou spätnou väzbou, ale v mnohých prípadoch, dokonca aj pri ich najúspešnejších produktoch, bolo potrebné urobiť určité obete, aby sa vytvoril produkt, ktorého cena je konkurencieschopná. S úspechom Unbreakable Pro, ktorý vzal už hviezdny produkt a urobil ho ešte efektívnejším, Hydrapharm teraz vzal Adamantine a prepracoval ho, aby poskytol dokonalého budovateľa svalov pre tých, ktorí jednoducho chcú ten najlepší možný produkt bez ohľadu na cenu.

Adamantine Pro preberá vzorec Adamantine a robí ho lepším ako kedykoľvek predtým pridaním najčistejšej, biologicky najdostupnejšej formy turkesterónu a vylepšuje zloženie pomocou cyklodextrínov a kokryštálov zvyšujúcich absorpciu, čo znamená, že získate viac turkesterónu, viac epikatechínu a viac laxogenínu dodávaného do vášho tela. Zvýšili sme tiež dávku všetkých týchto zložiek + dávku kyseliny fosfatidovej, vďaka čomu je Adamantine Pro najdávkovanejším staviteľom svalov na trhu.

Adamantine Pro: Ako ďalej zlepšiť svoje výsledky

Prvou a odporúčanou metódou, o ktorej sme zistili, že funguje najlepšie, je jednoduchá úprava dávkovania na základe vášho tréningového objemu. Šesť kapsúl denne vám zabezpečí klinicky overené dávky kľúčových zložiek, ale zistili sme, že na rozdiel od väčšiny prírodných svalovcov, čím viac užívate, vaše telo reaguje rýchlejšie. Takže ak trénujete v ľahkom týždni, pokračujte a držte sa šiestich, ale ak chcete vidieť, ako ďaleko môžete produkt posunúť, trochu zvýšte svoj tréningový objem a zvýšte dávkovanie o niekoľko kapsúl na týždeň. Zistite, či si všimnete rozdiel. Mali sme ľudí, ktorí to skúšali pri 8 uzáveroch, 10 uzáveroch, dokonca 12 uzáveroch denne a zakaždým si všimli, že výsledky sa neustále zlepšujú, pričom chlapík, ktorý to používal na 12 uzáverov denne, poznamenal, že je to porovnateľné s miernym prohormónom!

Môžete vyskúšať túto metódu a zistiť, že výsledky získate zo 6 čiapok denne v oveľa kratšom období. Potom ho prestaňte a bez problémov si udržte svoje zisky, pretože na rozdiel od prohormónu nezasahuje do prirodzených hladín hormónov vášho tela. Ešte lepšie, keď sa rozhodnete dať si prestávku, spustite iný typ budovateľa svalov, ako je Alchemy alebo X-Factor, aby ste boli pred tým, kde by ste boli, keby ste jednoducho prestali užívať produkt.

Turkesterón viazaný cyklodextrínom: Predefinovanie anabolického potenciálu

Adamantine Pro predstavuje cyklodextrín viazaný Turkesterón využívajúci Ajuga turkestanica 40%, najkvalitnejší dostupný extrakt a spárovanie s cyklodextrínom na poskytnutie najvyššej možnej dávky turkesterónu, čo je prelomový pokrok v prírodnej anabolickej sile. Táto inovatívna fúzia zaisťuje, že turkesterón je optimálne absorbovaný a využitý vaším telom, pre rýchle zisky a výkon.

Kyselina fosfatidová: Podpora syntézy svalových bielkovín

Rovnako ako jeho predchodca, aj Adamantine Pro obsahuje kyselinu fosfatidovú, osvedčený katalyzátor sily a rastu svalov [1,2,3]. Priamym pôsobením mTORC1, centrálneho proteínového komplexu pre rast svalov, spúšťa svalovú hypertrofiu a urýchľuje syntézu svalových bielkovín.

Laxogenín viazaný cyklodextrínom: vynikajúca biologická dostupnosť pre rýchlejšie výsledky

Laxogenín sa vracia v Adamantine Pro, ktorý je teraz spojený s cyklodextrínom pre vynikajúcu biologickú dostupnosť. Vedecké štúdie preukázali, že toto vylepšenie nielen zosilňuje svalové a výkonnostné zisky, ale tiež urýchľuje regeneráciu [4,5]. Rozlúčte sa s bolesťou po tréningu a privítajte rýchlejší pokrok.

Kokryštály epikatechínu: Presné inžinierstvo pre rozvoj svalov

Epikatechín už v predchádzajúcich štúdiách preukázal, že zvyšuje svalovú hmotu a silu [6,7], ale jednou z najvýznamnejších inovácií v Adamantine Pro je zavedenie kokryštálov epikatechínu. Nielenže sa výrazne zvyšuje dávka epikatechínu, ale jeho biologická dostupnosť sa zvyšuje aj kokryštalizáciou. Tento špičkový prístup inhibuje myostatín, proteín, ktorý obmedzuje rast svalov, a zároveň zvyšuje follistatín, proteín, ktorý ho podporuje. Výsledok? Optimálne prostredie pre rozvoj svalov, ktoré posúva vedu do nových výšin.

Kokryštalizácia je prelomová technika v bylinnej suplementácii, ktorá si získala uznanie v nedávnych vedeckých štúdiách [8,9,10]. Presne navrhuje molekulárnu štruktúru epikatechínu a zaisťuje vynikajúcu rozpustnosť a absorpciu v tele. Tento pokročilý prístup zosilňuje potenciálne výhody epikatechínu a ponúka vám jedinečnú výhodu na vašej ceste k budovaniu svalov.

Vitamín D: katalyzátor anabolickej dokonalosti

Rovnako ako v pôvodnom Adamantine, vitamín D hrá kľúčovú úlohu pri optimalizácii hladiny testosterónu a podpore rôznych anabolických mechanizmov [11,12]. Mnohé štúdie zdôraznili jeho vplyv na celkové zdravie, funkciu svalov a športový výkon. S Adamantine Pro máte základnú podporu potrebnú na posunutie hraníc svojho potenciálu.

Záver

Adamantine Pro je dôkazom vedeckého výskumu a inovácií a ponúka harmonickú zmes zložiek určených na zosilnenie rastu svalov a urýchlenie regenerácie. Poskytli sme podrobný zoznam len niektorých odkazov, ktoré sú základom tohto vzorca. S väčšími dávkami, novými zložkami, zvýšenými dávkami a o 50% viac kapsúl Adamantine Pro pokrýva všetky základy a je ideálnym prírodným doplnkom vhodným pre mužov a ženy, ktorí chcú rýchlo vidieť viditeľné zlepšenie svojej kondície.

Referencie

1. Radosť JM a kol. Kyselina fosfatidová zvyšuje signalizáciu mTOR a hypertrofiu vyvolanú odporovým cvičením. Nutr Metab (Londýn).
2. Účinnosť požitia kyseliny fosfatidovej na čistú telesnú hmotnosť, hrúbku svalov a prírastky sily u mužov trénovaných v odpore. J Int Soc
3. Úloha fosfolipázy D a kyseliny fosfatidovej v mechanickej aktivácii signalizácie mTOR v kostrovom svalstve. Proc Natl Acad Sci
4. Nové steroidné glykozidy z podzemných častí Rhaponticum carthamoides. Chem Pharm Bull.
5. Vplyv suplementácie laxogenínom na zloženie tela a svalovú výkonnosť u zdravých mužov: dvojito zaslepená, placebom kontrolovaná štúdia. J Sports Sci Med. 2018; 17(1):92-98.
6. Zlepšenie sily kostrového svalstva a plazmatických hladín follistatínu a myostatínu vyvolané 8-týždňovým odporovým tréningom a suplementáciou epikatechínu u starších dospelých so sarkopeniou. Časopis starnutia a fyzickej aktivity
7. Účinok epikatechínu na kostrové svalstvo. Súčasná medicinálna chémia, zväzok 29, číslo 6, 2022
8. Syntéza a charakterizácia (þ)-katechínu a kokryštálu kyseliny L-(þ)-askorbovej ako novej funkčnej zložky čajových nápojov
Dipartimento di Farmacia e Scienze della Salute e della Nutrizione, Universita della Calabria, Rende (CS), Taliansko
9.Kokryštalizácia nutraceutík. Rast a dizajn kryštálov 2015 15 (2), 984-1009
10. Prehľad kokryštálov bylinných bioaktívnych látok na zvýšenie rozpustnosti: metódy prípravy a charakterizačné techniky. Rast a dizajn kryštálov 2022 22 (3), 2023-2042
11.Vplyv suplementácie vitamínom D na hladinu testosterónu u mužov. Horm Metab Res. 2011; 43(3):223-225.
12. Úlohy vitamínu D v kostrovom svalstve: forma, funkcia a metabolizmus. Endokrinné recenzie. 2013; 34(1):33-83.

Prísady

Hydrapharm Adamantine Pro 180 čiapky

Hydrapharm Adamantine Pro 180 kapsúl
Veľkosť porcie: 2 kapsuly
Počet porcií v balení: 90
  Množstvo na porciu %RI*
Patentovaná zmes Adamantine Pro 860 mg *
(cyklodextrín-turkesterón 40%, kyselina fosfatidová, kokryštály epikatechínu, cyklodextrín-laxogenín)    
Vitamín D3 18,75 mg kapsuly 375%
*Referenčný príjem nie je stanovený
Prísady:Cyklodextrín-Turkesterón. Kyselina fosfatidová, kokryštály epikatechínu, cyklodextrín-laxogenín, želatína (kapsula), mikrokryštalická celulóza, vitamín D3.

Navigačné pokyny

Užívajte 2 kapsuly s jedlom, štandardná dávka je trikrát denne, ale vyššie dávky povedú k rýchlejším výsledkom. Ak sa rozhodnete pre dvojnásobnú dávku (12 kapsúl denne), výsledky sa na základe našich skúseností dostavia veľmi rýchlo.

Spoločnosť Hydrapharm sa venuje výrobe špičkových športových doplnkov, ktoré sú určené na podporu športovcov a zabezpečenie optimálneho výkonu. Produkty Hydrapharm používajú tie najlepšie ingrediencie, sú bioaktívne a dávkované tak, aby priniesli vynikajúce výsledky pre všetkých. Tieto produkty sú formulované s jediným cieľom, a to prinášať výsledky!

Hydrapharm
Nový produkt
6 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Weider Pure Creatine 600g Weider Pure Creatine 600g
  • Iba online
  • Výpredaj
  • -20,00 €

Weider Pure Creatine 600g

Cena 34,00 € Bežná cena 54,00 € -20,00 €
arrow_upward