• Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

GynSyn Labs Relief 30 ml

Peptid BPC-157 je revolučná látka, ktorá hrá kľúčovú úlohu pri regenerácii tkanív, znižovaní zápalu a urýchľovaní procesu hojenia poranení. Ako produkt značky GynSyn Labs sa Relief BPC-157 v tekutine stáva nenahraditeľnou podporou pre ľudí, ktorí bojujú s rôznymi zraneniami, od mikroporanení svalov až po vážnejšie športové zranenia.
75,00 €
55,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

GynSyn Labs Relief BPC-157 30 ml tekutý peptid na poranenia

Peptid BPC-157 je revolučná látka, ktorá hrá kľúčovú úlohu pri regenerácii tkanív, znižovaní zápalu a urýchľovaní procesu hojenia poranení. Ako produkt značky GynSyn Labs sa Relief BPC-157 v tekutine stáva nenahraditeľnou podporou pre ľudí, ktorí bojujú s rôznymi zraneniami, od mikroporanení svalov až po vážnejšie športové zranenia.

Výhody GynSyn Labs Relief BPC-157 30 ml sú:

  • Pohodlná tekutá forma
  • Silný protizápalový účinok
  • Rýchla regenerácia
  • Zlepšená pohoda
  • Ochrana pred zraneniami

Čo je peptid na poranenia BPC-157?

BPC-157, tiež známy ako Body Protective Compound, je peptid pozostávajúci z 15 aminokyselín. Je to syntetický ekvivalent prirodzene sa vyskytujúceho proteínu v ľudskom tele, ktorý podporuje regeneráciu tkanív, najmä v tráviacom trakte. Vďaka svojim vlastnostiam si však BPC-157 získal široké uplatnenie v regeneratívnej medicíne, najmä pri liečbe poranení svalov, kĺbov a kostí.

Účinky BPC-157 na regeneráciu tkanív

Peptid BPC-157 urýchľuje regeneračné procesy zvýšením prietoku krvi do poškodených tkanív, čo vedie k lepšiemu okysličeniu a výžive buniek. Okrem toho má protizápalové účinky, ktoré zmierňujú bolesť a opuch v mieste poranenia. Vedecké štúdie ukázali, že tento peptid môže výrazne skrátiť čas zotavenia aj po vážnych zraneniach.

Je potrebné zdôrazniť, že Relief BPC-157 od GynSyn Labs je v tekutej forme, čo uľahčuje jeho aplikáciu a rýchle vstrebávanie v tele.

Aplikácia BPC-157 pri liečbe poranení

BPC-157 si našiel svoje miesto v liečbe mnohých chorôb a zranení. Jeho všestrannosť znamená, že ho môžu používať športovci, fyzicky aktívni ľudia a pooperační pacienti. Najčastejšie sa používa v:

  • Liečba svalových poranení, ako sú vyvrtnutia a natiahnutia.
  • Regenerácia spojivových tkanív vrátane väzov a šliach.
  • Urýchlenie hojenia rán a jaziev.
  • Zníženie zápalu kĺbov.
  • Liečba mikroporanení kostí a chrupaviek.

Výhody použitia tekutého peptidu BPC-157

  • Zrýchlenie regenerácie: Stimuláciou produkcie kolagénu a urýchlením regeneračných procesov umožňuje BPC-157 rýchlejší návrat do plnej kondície.
  • Zníženie zápalu: Pôsobí ako silný protizápalový prostriedok, ktorý znižuje opuch a bolesť v miestach poranenia.
  • Podpora krvných ciev: Zlepšuje funkciu ciev, čo urýchľuje transport živín do poškodených tkanív.
  • Regenerácia po operácii: BPC-157 sa často používa pri liečbe pacientov po operácii, kde je potrebná rýchla regenerácia tkanív a minimalizácia zjazvenia.

Je BPC-157 bezpečný?

Peptid BPC-157 sa považuje za bezpečný a jeho použitie nie je spojené so závažnými vedľajšími účinkami. Klinické štúdie ukázali, že BPC-157 nespôsobuje toxické účinky ani závislosť. Ako každý doplnok však môže spôsobiť individuálne reakcie, preto je dôležité sledovať svoju pohodu počas používania.

BPC-157 vo svete športu

Vďaka svojim regeneračným vlastnostiam si BPC-157 získal veľkú obľubu vo svete športu, najmä medzi silovými a vytrvalostnými športovcami. Mnoho športovcov ho používa na urýchlenie návratu k tréningu po zraneniach a ako súčasť prevencie zranení.

GynSyn Labs Relief BPC-157 v tekutej forme je ideálnym riešením pre ľudí, ktorí sa chcú starať o svoje zdravie a vyhnúť sa dlhým prestávkam v tréningu spôsobeným zraneniami.

Ako používať BPC-157?

GynSyn Labs Relief BPC-157 v tekutej forme je ponúkaný v perorálnej forme. Vďaka tekutému zloženiu je vstrebávanie účinnej látky rýchlejšie, čo umožňuje efektívnejšie pôsobenie. Odporúča sa užívať 1 ml tekutiny denne, čo zodpovedá jednej dávke produktu. Dávkovanie je možné individuálne upraviť v závislosti od typu poranenia a intenzity poranenia.

S akými peptidmi sa oplatí kombinovať BPC-157?

Kombinácia BPC 157 s inými peptidmi môže potenciálne zvýšiť jeho účinnosť a rozšíriť rozsah výhod. Tu je niekoľko peptidov, ktoré možno zvážiť pri stohovaní s BPC 157:

TB-500 (Thymosin Beta-4):

TB-500 je peptid, ktorý podporuje regeneráciu tkanív, znižuje zápal a zlepšuje hojenie rán. Kombinácia BPC 157 s TB-500 môže urýchliť proces hojenia a regenerácie tkanív, čo môže byť prospešné najmä pri poraneniach svalov, šliach a kĺbov.

GHK-Cu (glycyl-L-histidyl-L-lyzín):

GHK-Cu je peptid, ktorý podporuje regeneráciu pokožky, znižuje zápal a zlepšuje produkciu kolagénu. Kombinácia BPC 157 s GHK-Cu môže byť prospešná pre hojenie kožných rán a zlepšenie stavu pokožky.

CJC-1295 a Ipamorelin:

Tieto peptidy stimulujú sekréciu rastového hormónu (HGH), ktorý má regeneračné a anabolické vlastnosti. Kombinácia BPC 157 s CJC-1295 a Ipamorelínom môže zlepšiť regeneráciu tkanív, zvýšiť svalovú hmotu a zlepšiť celkovú imunitu organizmu.

GynSyn Labs
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward