• Iba online
  • -30,00 €
  • novinka

Gyn Syn Labs Super Amino 30 ml

GynSyn Labs Super Amino 30 ml je špeciálne vyvinutý tekutý doplnok, ktorého cieľom je podporiť ľudí usilujúcich sa o efektívne chudnutie Tento produkt využíva peptid 5-Amino 1-QM, ktorého cieľom je podporiť metabolické procesy zodpovedné za spaľovanie tukov. Dostupné v tekutej forme, čo môže zvýšiť jeho biologickú dostupnosť a účinnosť v porovnaní s tradičnými tabletami alebo kapsulami. Ide o produkt založený na vedeckom výskume, ktorý sa zameriava na mechanizmy metabolizmu a oxidácie tukov. Ide o úplne nové, revolučné riešenie, ktoré si dokonale poradí s nadváhou a obezitou.
99,99 €
69,99 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

GynSyn Labs Super Amino 30 ml 5-amino 1-qm tekutý peptid na chudnutie

GynSyn Labs Super Amino 30 ml je špeciálne vyvinutý tekutý doplnok, ktorého cieľom je podporiť ľudí usilujúcich sa o efektívne chudnutie.Tento produkt využíva peptid 5-Amino 1-QM, ktorého cieľom je podporiť metabolické procesy zodpovedné za spaľovanie tukov. Dostupné v tekutej forme, čo môže zvýšiť jeho biologickú dostupnosť a účinnosť v porovnaní s tradičnými tabletami alebo kapsulami. Ide o produkt založený na vedeckom výskume, ktorý sa zameriava na mechanizmy metabolizmu a oxidácie tukov. Ide o úplne nové, revolučné riešenie, ktoré si dokonale poradí s nadváhou a obezitou.

Zbavte sa nadváhy raz a navždy!

Výhody GynSyn Labs Super Amino sú:

  • Kvapalná verzia
  • Používame ho perorálne
  • Rýchla absorpcia
  • Silný účinok
  • Blokátor chuti do jedla

Ako funguje 5-Amino 1-QM?

- Stimuluje oxidáciu tukov: 5-amino 1-QM peptid zvyšuje schopnosť tela oxidovať tuky, čo znamená, že pomáha efektívnejšie premieňať uložený tuk na energiu. Tento proces je kľúčový pre ľudí, ktorí sa snažia schudnúť, pretože vám umožňuje znížiť percento telesného tuku bez negatívneho ovplyvnenia svalovej hmoty.

- Podporuje zachovanie svalovej hmoty: Jedným z hlavných problémov spojených s chudnutím je strata svalovej hmoty. 5-amino 1-QM peptid bol vyvinutý na podporu zachovania čistej svalovej hmoty pri spaľovaní tukov, čo pomáha udržiavať pevnú postavu.

- Zvyšuje hladinu energie: Zlepšením oxidácie tukov môže tento peptid tiež pomôcť zvýšiť celkovú hladinu energie, čo umožňuje aktívnejší životný štýl, ktorý prispieva k chudnutiu.

- Podpora kontroly chuti do jedla: Niektorí používatelia uvádzajú zníženú chuť do jedla a lepšiu kontrolu chuti do jedla pri užívaní tohto doplnku. Aj keď to nie je primárny cieľ produktu, môže dodatočne podporiť úsilie o obmedzenie kalórií.

Pre koho je Gyn Syn Labs Super Amino doplnok na chudnutie určený?

- Aktívni ľudia: Pravidelní cvičenci, ktorí hľadajú podporu vo svojom tréningu, budú ťažiť z extra energie a spaľovania tukov, ktoré tento produkt ponúka.

- Ľudia, ktorí bojujú s rezistentným tukom: Ak napriek správnej strave a cvičeniu stále bojujete s tukom v ťažko redukovateľných oblastiach, tento doplnok môže pomôcť pri cielenom spaľovaní tukov.

Gyn Syn Labs Super Amino 30 ml zloženie:

1 porcia, 1 ml

5-amino 1-qm - 75 mg - tiež známy ako 5-aminoizochinolinón, je pokročilá zložka, ktorá si získava obľubu vo svete doplnkov na chudnutie vďaka svojim potenciálnym vlastnostiam podporujúcim proces redukcie telesného tuku. Táto zlúčenina funguje na niekoľkých úrovniach a podporuje prirodzené metabolické mechanizmy tela. Kľúčovým aspektom jeho pôsobenia je schopnosť ovplyvňovať činnosť mitochondrií - vnútorných "elektrární" buniek, ktoré sú zodpovedné za výrobu energie. Stimuláciou mitochondrií môže 5-Amino 1-QM zvýšiť rýchlosť metabolizmu, čo vedie k efektívnejšiemu spaľovaniu kalórií.

Ako dávkovať 5-Amino 1-QM peptid?

Štandardná dávka je asi 1 ml denne. Vždy by ste však mali dodržiavať odporúčania uvedené na obale alebo sa poradiť so svojím lekárom.

Pohodlná tekutá forma

Jedinečnou vlastnosťou tohto produktu je jeho tekutá forma. Vďaka tomu sa účinné látky rýchlejšie vstrebávajú, čo umožňuje rýchlejšie výsledky v porovnaní s tradičnými formami doplnkov, ako sú kapsuly.

Kvapalinu je možné odobrať priamo alebo zriediť malým množstvom vody alebo džúsu. Pravidelný príjem každý deň v rovnakom čase zvyšuje účinnosť akcie.

GynSyn Labs
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward